Goed dat je er bent!

Welkom op de website van Chinees Indisch Restaurant Ko Sing. Al ruim 30 jaar gevestigd in het centrum van Noordwijk.

 

Restaurant Ko Sing biedt een ruime keus aan Aziatische specialiteiten. Kijk hier eens rustig rond om onze gerechten, maandaanbiedingen en andere menu’s te bekijken. Om te dineren ben je bij ons aan het juiste adres, maar een maaltijd afhalen is tevens een optie. Daarnaast verzorgen wij ook catering aan huis of bedrijf. Ideaal voor partijen en feesten.

 

Bestel/reserveer telefonisch of kom langs in ons restaurant.

 

Nieuw diner concept!

Chinees Indisch restaurant Ko Sing is een nieuwe richting ingegaan wat betreft dineren in het restaurant. Om continu te blijven vernieuwen is er een nieuw concept ontwikkeld waar onze gasten enthousiast van worden. Het is niet langer meer zo dat gasten het moeten houden bij veel te grote porties hoofdgerechten.

 

Bij het nieuwe concept draait het om 'social dining'. Het is nu mogelijk om meerdere verschillende gerechtjes te bestellen om te delen. Het delen van eten brengt immers mensen dichter bij elkaar, dit is daarom ook een belangrijk uitgangspunt in de Chinese cultuur. Het nieuwe concept bestaat uit kleine heerlijke, nieuwe en frisse gerechtjes waarbij er geen onderscheid wordt gemaakt tussen specifieke voor- of hoofdgerechten. Ben je een kleine eter en wil je het toch bij één of twee gerechtjes houden? Ook dat is nu mogelijk. De lekkernijen variëren van traditionele Chinese gerechten tot fusion van Aziatische afkomst.

 

Kom het nieuwe concept snel beleven bij Ko Sing.

IMG_0195.jpg

MEER

INFORMATIE

2

GENERATIES

33

JAAR ERVARING

52

WEKEN PER JAAR

6

DAGEN PER WEEK

24.444

MAALTIJDEN PER JAAR

Reserveer hier een tafel of geef een bestelling door
TELEFOON
071 - 36 133 08
OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m zondag en feestdagen geopend van 16:30 - 20:00 uur

ADRES
Kerkstraat 79

2201 KL Noordwijk

FOLLOW US

  • Facebook
  • Instagram

Kerkstraat 79 

2201 KL Noordwijk

TEL: 071 - 36 133 08

© 2017 Ko Sing

Schermafbeelding 2020-04-15 om 13.27.25.