Welkom bij Chinees - Indisch restaurant Ko Sing 

Ko Sing is weer helemaal open!​

Welkom op de website van Chinees Indisch Restaurant Ko Sing. Al meer dan 30 jaar simpelweg niet meer weg te denken uit Noordwijk. Ondanks deze nare periode begrijpen wij dat je onze heerlijke gerechten hebt gemist. Onze afhaalservice was al een tijdje geopend, maar vanaf nu kan je ook weer voor de lekkerste Aziatische gerechten terecht in ons restaurant!

Maatregelen dineren in het restaurant

Het is de hoogste tijd om weer open te gaan! Het is eindelijk zover! Al is het beperkt, iedereen kan en mag weer op pad om lekker uit eten te gaan. Wij kijken er naar uit om jullie weer welkom te heten in ons altijd gezellige restaurant. Ons restaurant zal een beperkt aantal plekken beschikbaar stellen en het wordt daarom aangeraden om van tevoren telefonisch via 071 - 36 133 08 of online een tafel te reserveren. Wij werken volgens alle richtlijnen van het RIVM. Veilig dineren is mogelijk door deze regels in acht te nemen.

 

Uiteraard is het belangrijk om je altijd aan de algemene regels van het RIVM te houden en te luisteren naar de instructies van onze medewerkers. Bedankt voor jullie begrip en wij kunnen niet wachten om jullie weer te laten genieten van onze overheerlijke gerechtjes.

Goed dat je er bent!

Maatregelen afhaalservice

Wij hebben ons afhaal gedeelte zodanig anders ingericht om voor jullie en onze medewerkers het zo veilig mogelijk te houden. Daarom is de in- en uitgang route is veranderd. Je loopt gewoon via de normale afhaalingang naar binnen en via het restaurant weer naar buiten. Deze eenrichtingsroute zorgt ervoor dat je niet in contact komt met andere binnenlopende gasten.

 

Wij willen graag voorkomen dat te veel mensen bij elkaar in contact komen. Geef daarom telefonisch via: 071 - 36 133 08 of online de bestelling door en kom het op de afgesproken tijd ophalen. Betalingen kunnen gewoon contant of met (contactloos) pin worden verricht.

 

Wij bieden een ruime keus aan Aziatische specialiteiten. Kijk hier eens rustig rond om onze gerechten, maandaanbiedingen en andere menu’s te bekijken.

Doe voorzichtig en houd altijd 1,5 meter afstand!

2

GENERATIES

33

JAAR ERVARING

52

WEKEN PER JAAR

6

DAGEN PER WEEK

24.444

MAALTIJDEN PER JAAR

Reserveer hier een tafel of geef een bestelling door
TELEFOON
071 - 36 133 08
OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m zondag en feestdagen geopend van 16:00 - 21:00 uur

ADRES
Kerkstraat 79

2201 KL Noordwijk

FOLLOW US

  • Facebook
  • Instagram

Kerkstraat 79 

2201 KL Noordwijk

TEL: 071 - 36 133 08

© 2017 Ko Sing

Schermafbeelding 2020-04-15 om 13.27.25.