Chinese catering
Catering | Buffet - Chinees Indisch restaurant Ko Sing

Chinese catering

 

Vanaf 20 personen leveren wij Chinese catering aan huis of locatie. Al meer dan 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van Chinese buffetten. Een Chinese catering is ideaal voor allerlei soorten feesten en partijen. 

Dus heb je wat te vieren en wil je een volledig verzorgde Chinese catering aan huis of locatie bestellen? Ook dan ben je bij Ko Sing aan het juiste adres!

Wij hebben speciaal twee complete menu's samengesteld. Deze folder kunt u bij ons in het restaurant ophalen. Hoewel wij deze menu’s met zorg hebben samengesteld, kun je uiteraard zelf suggesties toevoegen zodat het buffet geheel naar je eigen wens is ingevuld. 

Compleet verzorgd!

Bij Ko Sing nemen we al je zorgen uit handen.
Wij regelen alles omtrent de levering en het eten. Dat scheelt jou een hoop gedoe. 

De gerechten worden warm aangeleverd in de bijgeleverde warmhoudschalen. Daaronder plaatsen wij potjes brandpasta waardoor het eten ongeveer 3 uur lang warm blijft. Wij zorgen ervoor dat het buffet netjes wordt opgesteld met bijbehorende opscheplepels. Zodra het buffet klaarstaat, zullen wij een korte omschrijving geven van alle gerechten. 

Indien gewenst leveren wij ook porseleinen borden en RVS bestek. Hiervoor vragen wij een meerprijs van €1,- per set. Na afloop nemen wij alles weer netjes mee en doen wij de afwas!

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of kom langs in ons restaurant. 

Wij nodigen u graag uit om uw wensen door te nemen (geheel vrijblijvend)
of bel voor meer informatie naar